عمادلیچکو

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

محصولات عمادلیچکو
صادرات زالوی طبی در سال 2022 و 2023

صادرات زالوی طبی در سال 2022 و 2023

بازرگانی عمادلیچکو - صادرات زالو

صادرات زالوی طبی در سال 2022 و 2023 به خاطر وجود اقلیم آب و هوایی مناسب ایران و کم هزینه بودن پرورش زالو در ایران بسیار مناسب و بصرفه میباشد.

یکی از عواملی که باعث میشود تا به صادرات زالو بیاندیشیم رشد مصرف درمانی بسیار زیاد این جاندار کوچک در سطح دنیا میباشد همین امر باعث می‌شود تا زالوی نژاد ایرانی که به عنوان یکی از برترین نژادهای دنیا به حساب می آید به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای صادرات باشد.

در چند سال اخیر به خاطر افزایش آگاهی عمومی و همچنین تخصصی مردم باعث شده تا مصرف زالو و زالو درمانی بسیار بیشتر شود و همین امر نیاز تولید این جاندار کوچک را بسیار بیشتر می کند.

Aereo e Maritimo
صادرات زالوی طبی

کشور ما به عنوان یکی از بهترین کشورهای دنیا دارای زیستگاه بسیار مطلوبی برای نژاد مدیسینالیس و اورینتالیس می‌باشد.

متاسفانه برای دریافت مجوزهای صادرات زالو به سایر کشورها مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که بایستی به تمامی این موارد به صورت علمی و همچنین عملی به طور کامل رسیدگی شود تا مزایای بسیار مناسبی در این زمینه عاید کشور و پرورش دهندگان و یا صادرکنندگان گردد.
از آنجایی که بحث زالو درمانی زیر مجموعه یکی از انواع روشهای مختلف در طب سنتی امروزه توجه بسیار زیادی را درکشورهای دنیا به خود جذب نموده است به راحتی می توان از این محصول ارزشمند به عنوان یکی از محصولات صادراتی با درآمدزایی مناسب بهره برد.

چرا صادرات زالوی طبی؟

صادرات زالوی طبی … کشور ما دارای شرایط خاصی در زمینه راحتی برای پرورش و همچنین ارزان بودن خرید زالو و تجهیزات آن می باشد و همین موارد باعث شده تا زالو در ایران با قیمتی بسیار مناسب تولید شود کشورهای بسیار زیادی در سطح دنیا مایلند تا از زالو های ایران که از نژاد مطلوبی می باشد خریداری کنند.

پس بهتر است از این شرایط به بهترین نحو ممکن بهره برد تا درآمد زایی عالی و ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.

بهتر است محصول زالوی طبی به عنوان یک محصول با ارزش صادراتی بالا مورد توجه صادر کنندگان عزیز کشور ما قرار گیرد صادر کنندگان می توانند با پرورش دهندگان زالو همکاری کرده و در این زمینه بعد از بازاریابی در کشورهای هدف نسبت به فروش زالوها اقدام نمایند.

در سال‌های اخیر به خاطر صید بی‌رویه زالوی طبی از آبگیرها و برکه ها و … در منطقه شمالی کشور باعث شده تا درصد بسیار زیادی از این زالوها کاسته شود و به همین دلیل وجود پرورشگاه های تخصصی و با کیفیت بسیار لازم و نیاز آن احساس می شود.

export factoring
صادرات زالوی طبی

صادرات زالوی طبی به عراق

خوشبختانه صادرات زالوی طبی به عراق میتواند براحتی صورت پذیرد به عنوان مثال کشورهای مجاور در اطراف ایران می‌توانند به عنوان یک بازار بسیار مطلوب برای خرید زالو به شمار آیند.
این نکته را نیز می دانیم که صادرات زالو به عنوان یک فراورده غیر نفتی یکی از انواع بسیار زیاد صادرات درآمدزا در کشور به حساب می‌آید که می تواند ارزآوری و درآمدزایی مطلوبی را وارد کشور نماید.
متاسفانه وجود مشکلات بسیار زیاد برای ارسال و صادرات زالوی طبی در ایران این امر را بسیار سخت نموده است.

امور مربوط به ارسال بار و گمرک و یا در انتهای کار ترخیص کالا باید به صورت تخصصی و حرفه ای در زمینه این موجود زنده انجام شود.

بعد از بازاریابی در کشورهای هدف باید شرایط حمل و نقل برای این موجود به درستی رعایت شده و بعد از بسته بندی به روش های صحیح و علمی نسبت به ارسال بار و یا تحویل آن برای صادرات اقدام نمود .

مورد بعدی که باید به آن توجه داشت این است که پرورش دهندگان زالوی طبی به راحتی می‌توانند برای ایجاد بازارهای مطلوب با توجه به تقاضای موجود در کشورهای دیگر برای صادرات زالوی طبی اقدام به پرورش زالوهای بسیار بیشتر نمایند و بعد از هماهنگی های اولیه برای صادرات زالو به کشورهای مقصد بایستی حتماً مجوزهای لازم از طرف فرد یا شرکت صادر کننده انجام گیرد افرادی که پرورش دهنده هستند می توانند با شرکت های صادراتی قرارداد عقد نمایند.

هزینه تولید، نگهداری، پرورش و تکثیر در کشور ایران با توجه به اقلیم مناسب بسیار پایین است.

کشورهای همسایه ایران می توانند به خاطر داشتن شرایط خاص به عنوان یکی از بهترین مشتری ها برای خرید زالو به شمار آید چرا که نزدیکی این کشورها و وجود هزینه های بسیار کمتر و تحویل سریع تر بار می‌تواند منجر به سودآوری بالاتر برای طرفین گردد.

hvm rnd

صادرات زالوی طبی به اروپا

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم وجود مشکلات بسیار زیاد برای امر صادرات باعث قطع این شاهراه درآمدی برای کشورمان شده است در حالی که در کشورهای مانند منطقه اروپا چنانچه فرد تولید کننده قصد صادرات محصول تولیدی خود را داشته باشد دولت به طرق مختلف به وی کمک خواهد نمود.

صادرات زالوی طبی به اروپا بعنوان یکی از برترین گزینه ها سود آوری برای تولید کنندگان می باشد.

leeches headsl2

صادرات زالو به روسیه

از بزرگترین امتیازات ایران نسبت به روسیه برای صادرات زالو ، این است که اقلیم مساعد ایران می تواند کمک بسیار زیادی برای این امر نماید در حالی که روسیه به خاطر دارا بودن آب و هوای بسیار سرد و هزینه بر بودن نگهداری و پرورش زالو نمی‌تواند مانند شرایط ایران فعالیت نماید.

این در حالی است که در حال حاضر روسیه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان زالو در سطح دنیا شناخته می شود.
مورد بعدی نژاد مطلوب ناحیه خزری ایران می باشد که از نژاد تولیدی روسیه که وربانا است بسیار برتر بوده و خریداران بسیار بیشتری دارد.
سومین دلیل تفاوت هزینه های تولید و تکثیر زالو در ایران نسبت به روسیه است
پس چرا از این شرایط ما نتوانیم بهره ببریم؟

صادرات زالو در ایران

با توجه به توضیحاتی که ارائه داده شد دیگر نیازی به تاکید بر ارزش صادرات زالو در ایران نمی باشد فلذا وجود مشکلاتی که بدان ها اشاره شده است و رفع آنها می تواند کمک بسیار بزرگی در درآمدزایی برای کشور و مردم عزیزمان باشد.

لازم نیست تا هزینه های هنگفت برای تولید شغل در ایران صورت پذیرد همینکه قانون های اضافه و دست و پا گیر و کاغذ بازی ها در بروکراسی های اداری برطرف گردد می توان امید به آینده بهتر از لحاظ شغلی در ایران را متصور شد.

سایر مقالات پرورش زالوی طبی

پیش فرض تصاویر مطالب 16

emadleechco

‫4 نظر

  • ناشناس گفت:

    با سلام و درود خدمت همه تلاشگران صنعت زالو.با توجه به خواص زالو و استفاده های زیادی که این روزها از زالو و فراوردهای آن صورت می گیرد ، امیدواریم با توکل به خدا و تلاش مسئولین مربوطه ان شاء الله به زودی شرایط مطلوب برای صادرات ودرآمد زای بیشتر این صنعت فراهم شود.

    • emadleechco گفت:

      با سلام. انشالله

      • هادی گفت:

        سلام ببخشید می‌خوام بدونم اگر من بخوام یه جایی برایه کشته زالو با صورت انبوه و با امکانات راه بندازم چه قدر هزینه داره و به کدوم کشور ها میتونم راحت صادر کنم و اگه مثلا ماهی ده میلیون خرج کنم چند میلیون به دست میارم به طوره تقریبی اگر صادر کنم

        • emadleechco گفت:

          سلام برای صادرات نیاز به تجربه کافی و گرفتن مجوز تولید و بهره برداری می باشد شما ابتدا از مقیاس خانگی شروع کنید تا به تجربه برسید بعداز دو یا سه سال می توانید با رعایت کردن موارد قانونی در ارسال بار به خارج از کشور وارد بحث صادرات شوید . حداقل تولید با مجوز طبق بخش نامه دامپزشکی کل کشور ۱۰۰ هزار تا می باشد که شما می توانید بخش نامه را از قسمت دانلود های رایگان سایت عمادلیچکو دانلود کنید اگر سوال داشتید از تماس با ما با من در تماس باش

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *