زالوی پرورشی و وارداتی چه تفاوتی باهم دارند؟
بنظر شما زالوی پرورشی و وارداتی چه تفاوتی باهم دارند؟ و چرا این موضوع دارای اهمیت می باشد مگر زالوهای پرورش یافته داخل کشور چه تفاوتی با سایر زالوهای پرورشی در دیگر کشورها دارد؟
چه موضوع و پارامتری باعث وجود اهمیت این موضوع گشته است؟ و…
تفاوت زالوی پرورشی و وارداتی در موارد خاصی می باشد که فقط افراد متخصص و کسانی که در زمینه پرورش و تکثیر زالو فعالیت دارند از این موضوع مطلع می شوند و افراد عامه و مشتریان معمولی از این موضوع هیچ آگاهی و اطلاعی نداشته و تفاوت زالوی پرورشی و وارداتی را نمی دانند و بر این موضوع واقف نیستند دلیل ارزش زالوی پرورشی و کم ارزشی زالوی وارداتی در چیست؟
زالوی پرورشی :
زالوی پرورشی دارای شناسنامه پرورش ( از صفر تا صد تولید ) و در یک محیط کاملا استریل و بهداشتی ، بدون استرس و تنش و تحت نظارت مداوم تولید می شود که همین موضوع باعث بوجود آمدن مزایای بسیار ارزشمند در این نوع زالوها می گردد و از عمده دلایل تفاوت زالوی پرورشی و وارداتی بشمار می رود.
چنانچه از زالوهای پرورشی داخل کشور استفاده نمایید از مزایای زیر بهرمند می گردید:
گیرایی و گزش بالا
مکندگی و بادکش کردن عالی
دارای خواص آنزیمی پزشکی بیشتر
سرحال و پر جنب و جوش
ارزش پزشکی بسیار بالاتر
ایجاد اشتغال
زالوی وارداتی :
زالوی وارداتی بعلت زمان و مسافت طولانی جهت حمل و نقل احتیاج به فریز کردن دارد که زالو دچار آسیب جدی و تلفات بالا می شود و در ناحیه شکمی زالو چیزی شبیه پنس یا انبر وجود دارد که بعلت فریز شدن یا تغذیه نامناسب می باشد و پوست بدن زالو حالت شادابی و طراوت زالوی پرورشی را ندارد و بدنشان در ناحیه بین شکم و پشت فرورفتگی دارد .
معایب زالوی وارداتی :
گیرایی و گزش پایین ( که موجب صرف زمان بسیار بیشتر در امر زالو درمانی و همچنین پایین آمدن کیفیت کاری و … می شود)
قدرت مکندگی ضعیف ( ضعف بدنی و سایر موارد باعث مکندگی ضعیف می شود که همین امر ارزش پزشکی این موجود را پایین می آورد)
خواص آنزیمی کم ( زالو موجود فوق العاده حساسی می باشد و کوچکترین تغییرات و تنش های خارجی باعث تاثیر در سیستم بدنی و نحوه زندگی این موجود شده و حتی در اثر گذاری و کیفیت آنزیم های ترشح شده نیز تاثیر گذار است)
آلوده بودن و ناقل بیماری ( سالم بودن زالو نیز اثر مستقیمی در کیفیت و بازار پسندی آن دارد و مطمئنا چنانچه مشتری از ناسالم بودن زالوی مورد معامله مطمئن شود هیچ گاه آن را خرید و فروش نمی کند)
استرس بالا ( استرس از عوامل مهم در عدم گیرایی ، کیفیت پایین در مکش ، تاثیر پزشکی کم و… می باشد)
قیمت زالوی وارداتی اغلب کمتر از زالوی پرورشی می باشد و افراد مصرف کننده معمولا فریب قیمت پایین زالو را می خورند .
در این محتوا تفاوت زالوی پرورشی و وارداتی را بیشتر دریافتید پس بیایید با خرید زالوهای پرورشی داخل کشور که از هر لحاظ بسیار بهتر از زالوهای وارداتی می باشد در این زمینه موجب رونق گرفتن هر چه بیشتر این حرفه شده و زالوهای باکیفیت و با نژاد برتر ایرانی مصرف نماییم.