نحوه نگهداری زالو در مطب
یکی از پر مصرف ترین بازار هدف زالو مطب های طب سنتی می باشد ما در اینجا نحوه نگهداری زالو در مطب را شرح می دهیم.
همانطور که شما دوستان نیز می دانید نگهداری زالو به عنوان یکی از پردغدغه ترین مراحل پرورش و یا تکثیر زالو به شمار میرود افرادی که در زمینه های مختلف با زالو سر و کار دارند بایستی به این موضوع تسلط داشته باشند که بتوانند زالو را به درستی نگهداری کرده تا در زمان مشخص از آن استفاده کنند و همچنین کمترین آسیب را به زالوها بزنند.
شما بایستی با توجه به نیاز و همچنین هدفتان از نگهداری زالو نحوه قرنطینه کردن و یا نگهداری این موجود را انتخاب کنید برای بعضی از موارد لازم است تا زالو برای مدت طولانی تری نگهداری گردد به همین دلیل باید چیدمان و سیستم قسمت نگهداری زالو طبق آن شرایط مشخص گردد.
نحوه نگهداری زالو در مطب نیز دارای شرایط و قواعد خاص به خود می باشد که افرادی مانند پزشکان و اطبای طب سنتی بایستی به این موضوع اشراف کامل داشته باشند تا کمترین تلفات در بین زالوهای خود را دارا باشند و همچنین بتوانند از زالو های سالم و سرحال برای بحث طبابت و زالو درمانی خود استفاده نمایند.
برای آشنایی بیشتر با نحوه نگهداری زالو در مطب به موارد زیر اشاره می کنیم:
از آنجایی که زالوهایی که در مطب نگهداری می شوند بایستی به سرعت مصرف گردند شرایط خاصی برای نگهداری آن لازم می باشد.
به عنوان مثال باید دمای نگهداری زالو ها را در حدی نگه داشت که زالوها بلافاصله بعد از خروج از حالت قرنطینه قابلیت استفاده را داشته باشند و همچنین در محیطی نیمه تاریک زالو ها را آماده برای مصرف داشت.
هر پزشک طب سنتی و یا فردی که زالو درمانی می کند باید به اندازه مصرف ماهیانه خود زالو خریداری کرده و آنها را در شرایط خاص قرنطینه نگهداری نماید.
زالوها بعد از ورود به محل قرنطینه باید چند روز بعد مورد استفاده قرار گیرند تا استرس و تنش موجود در آنها از بین رفته باشد.
از سلامت زالوها مطمئن شوید تا مشکلی برای افراد و زالوها بوجود نیاید.
با توجه به نیاز بیمار از نوع و سایز زالو باید از این موجود استفاده گردد بعنوان مثال بهتر است برای فردی که به جهت استفاده زالو برای صورت به پزشک طب سنتی مراجعه نموده است از زالو کوچکتر ( آرایشی ) استفاده گردد و یا برای فردی که برای بیماری هایی مانند واریس پا نیازمند زالو درمانی است از زالوهای درشت تر بهره برد.
استفاده مجدد از زالو امری اشتباه و غیر بهداشتی بوده و زالو بعد از مصرف باید معدوم گردد و اگر میزان مصرف روزانه و تلفات زالوی شما زیاد می باشد میتوانید از جسد زالوها برای بحث خشک کردن و روغن گیری استفاده کنید.
شما در مورد نحوه نگهداری زالو در مطب چه میدانید؟
آیا به نظرتان باید به مواردی دیگر در مورد نحوه نگهداری زالو اشاره کرد؟
خوشحال میشویم نظرات خودتان را در این باره با ما به اشتراک بگذارید.
زالو در مطب در چه دمایی باید نگه داری شود آیا به یخچال نیاز دارد یا مکان معمولی
سلام.
بهتر است زالوهایی که فعلا تا چند روز آینده قصد مصرف ندارید در دمای پایین مانند 12 الی 15 درجه نگهداری کنید ولی زالوهایی که مثلا امروز و فردا میخواهید استفاده کنید در دمای اتاق باشند
خوب بود من تازه وارد این کار شدم نمک دریا که برای آبش خوبه بریزیم یا نه دوست دارم راهنماییم کنید
سلام.
محلول آب نمک دریا با غلظت ۵% درست کنید و به ازای هر لیتر آب یک قاشق چایخوری از محلول غلیظ بریزید.
مثلا : یک ظرف ۵ لیتری دارید که ۳ لیتر اون آب داره و ۲۰ عدد زالو داخلش هست. باید ۳ قاشق چایخوری آب نمک داخل آب بریزی. زیاده روی نکنید